Event
Förädling av spannmål förbättre hälsa och hållbarhet
8 april, 2025

Workshop: Förädling av spannmål för bättre hälsa och hållbarhet
Datum: Tisdagen den 8 april 2025
Tid: 11.00–14.00 (lunch ingår)
Plats: Innovasalen, Labbet, campus Örebro
Om workshopen
Kan vi i Örebro län förädla en större mängd spannmål och bidra till utvecklingen av mer hållbar och hälsosam mat?
Välkommen till denna workshop där vi diskuterar förädling av spannmål och hur man skulle kunna accelerera användningen av tillgängliga metoder.
Nationella exempel i en regional kontext
Företagare, forskare och aktörer i det regionala stödsystemet bjuds in för att inspireras av innovativa nationella exempel
och diskutera förädling i en regional kontext.
Behövs det mer kunskap, samverkan, testmiljöer, finansiering, förändrade regelverk eller något annat för att Örebro län ska kunna
förädla mer spannmål med dessa eller andra metoder?
Registrering
Välkommen med din anmälan senast den 3 april.
Mer information och anmälningslänk hittar du här: LÄNK till workshop
Arrangörer
Workshopen arrangeras av:
- Samverkansplattformen Mat och hälsa vid Örebro universitet
- AgroÖrebros projekt Cirkulära Örebro