Event

Förädling av spannmål förbättre hälsa och hållbarhet

8 april, 2025

Workshop: Förädling av spannmål för bättre hälsa och hållbarhet

Datum: Tisdagen den 8 april 2025

Tid: 11.00–14.00 (lunch ingår)

Plats: Innovasalen, Labbet, campus Örebro

Om workshopen

Kan vi i Örebro län förädla en större mängd spannmål och bidra till utvecklingen av mer hållbar och hälsosam mat?
Välkommen till denna workshop där vi diskuterar förädling av spannmål och hur man skulle kunna accelerera användningen av tillgängliga metoder.

Nationella exempel i en regional kontext

Företagare, forskare och aktörer i det regionala stödsystemet bjuds in för att inspireras av innovativa nationella exempel
och diskutera förädling i en regional kontext.

Behövs det mer kunskap, samverkan, testmiljöer, finansiering, förändrade regelverk eller något annat för att Örebro län ska kunna
förädla mer spannmål med dessa eller andra metoder?

Registrering

Välkommen med din anmälan senast den 3 april.

Mer information och anmälningslänk hittar du här: LÄNK till workshop

Arrangörer

Workshopen arrangeras av:

  • Samverkansplattformen Mat och hälsa vid Örebro universitet
  • AgroÖrebros projekt Cirkulära Örebro

Kommande event

Rulla till toppen