Hållbart jord- och skogsbruk – fokus klimatpåverkan från livsmedel och matsvinn, Webbinarium och workshop 14 maj.

Är du intresserad av att lära dig mer om livsmedels klimatpåverkan samt hur vi kan minska matsvinnet?

Läs mer

Publicerad March 26, 2020

Behovet av kompetensutveckling inom lantbruksnäringen

Vill du också göra din röst hörd?

Läs mer

Publicerad March 25, 2020

Gör karriär inom livsmedelssektorn

“I nuläget råder det brist på kompetens i stora delar av sektorn. Samtidigt finns positiva krafter som ett stort förtroende för livsmedelsindustrin hos allmänheten, liksom en ökande export.” enligt Myndigheten för Yrkeshögskola.

Läs mer

Publicerad March 24, 2020

Svensk livsmedelsproduktion under och efter Coronavirusets framfart

“Min bedömning så här långt är att svensk livsmedelsproduktion är en av få vinnare, säger Carl Eckerdal, chefekonom för Livsmedelsföretagen.”

Läs mer

Publicerad March 19, 2020

<-- 4539333 -->
Translate »